top of page
Topp - OM

Om Oss

HVEM ER VI?

Ferdi består av en ung gjeng ambisiøse, multidisiplinære filmskapere. Ferdi-huset er en kreativ lekeplass for filmskapere hvor vi skriver, filmer, lager musikk, animerer, lager vfx, eller kaster ball på ideer. Og i lunsjen spilles det frisbeegolf i hagen. Vi er rett og slett noen sakkosekker unna å parodiere en startup. Som også er noe vi gjør in-house. Parodier altså.

 

Vårt mål er at man skal sitte igjen med to ting etter en produksjon: en god følelse av samarbeid og en film som treffer over forventningene.

HVORDAN JOBBER VI?

En ferdi film er alltid målet. Men ferden dit er vel så viktig. Vi har alle et hjerte for å utvikle, kna, spisse og skru til. Derfor tar vi imot alle henvendelser med et åpent sinn, det være seg en produksjonsbrief, en tv-seriepitch eller en forespørsel om å bli kjent.

 

Når vi tar imot en brief tar vi alltid en vurdering internt på hvilken regissør som passer prosjektet best. Dette er selvsagt noe vi ønsker å ha en åpen dialog med dere som tar kontakt med oss på.

 

Vi tilbyr fullstendige produksjoner fra A-Å og har bred kompetanse med alt fra manus og idéarbeid til krevende etterarbeid og animasjon.  Gode etterarbeidsfasiliteter tilrettelegger for at vi kan gjøre det meste av arbeidet på huset og strekke oss langt for å løfte nivået på produksjoner med begrensede budsjett.

HVORFOR VELGE OSS?

Vi elsker å tilknytte oss nye arbeidsjern. Dette gjør at både filmbanken og nettverket vårt stadig vokser. Nettverket består av en ny generasjon historiefortellere. Unge filmskapere som har vokst opp med filmmediet på en helt ny måte og har en intuitiv forståelse både for innhold og distribusjon av kortere formater. Alle kan gjøre en historie komplisert. Kunsten er å forenkle. Denne innsikten tar vi med oss inn i både reklame- og fiksjonsprosjektene våre.

 

Det er mange kvaliteter vi verdsetter i Ferdi. Men kanskje de vi setter høyest er pålitelighet og hyggelighet. Vi mener at et trivelig og tillitsfullt arbeidsmiljø er nøkkelen til et godt sluttprodukt. Derfor har vi i alle år hatt som mål å være verdens hyggeligste produksjonsselskap.

bak3.jpg

Folka

Vi i Ferdi har et bredt kontaktnettverk med dyktige freelancere i enhver fagfunksjon. På den måten vil vi alltid kunne tilpasse oss store og små filmproduksjoner etter behov. Under kan dere lese om gjengen på kontoret. Regissørene kan dere finne under fanen reklamefilm.

Silje_Halvfigur_FerdiFilmAS.png

SILJE BAER

silje@ferdi.no

+47 917 73 401

Produsent

Henrik_Halvfigur_FerdiFilmAS.png

HENRIK BORGE

henrik@ferdi.no

+47 478 31 890

Produsent

Mauritz_Halvfigur_FerdiFilmAS.png

MAURITZ SOLBERG

 

mauritz@ferdi.no

+47 478 60 027

Daglig leder & Regissør

Fredrik_Halvfigur_FerdiFilmAS.png

FREDRIK TORSVIK

fredrik@ferdi.no

+47 902 94 337

Postprodusent

Kontakt oss
Folka

Kontakt oss

post@ferdi.no   \\  +47 478 60 027

Helgesens gate 42 Oslo

DERSOM DU...

Er på utkikk etter en fullstendig produksjon fra idéutvikling til ferdi film

Leter etter en spesifikk fagfunksjon, f.eks regi eller klipp

Er en spesifikk fagfunksjon, f.eks sminkør eller produksjonsleder du

er på jakt etter noen å gjøre co-produksjoner med

Har et prosjekt du vil pitche for oss

Er nysgjerrig på Ferdi, så du vil komme innom kontoret for en kopp kaffe og se om vi i det hele tatt er så hyggelig som vi liker å påstå at vi er

FØLG MED PÅ INSTAGRAM  →

Vi forsøker å legge ut bilder og video fra alt arbeidet vi gjør på sosiale medier. Følg oss for å bli litt bedre kjent med hverdagen til produksjonsselskapet vårt.

>
bottom of page