Bildet er tatt fra innspilling av kortfilmen "Barnekatalogen"

Hvem er vi?

Etter utallige produksjoner sammen under studietiden på Westerdals i Oslo, skjønte vi at det var utenkelig å ikke starte noe sammen. Férdi ble dermed grunnlagt inne på soverommet til selskapets filmfotograf i 2017.

Siden den gang har Férdi produsert en rekke både store og små reklamefilmer, kortfilmer, musikkvideoer og tv-innhold. Og vi har oppgradert fra soverom til en koselig sveitservilla på Sinsen.

Vårt mål er at man skal sitte igjen med to ting etter en produksjon: en god følelse av samarbeid og en film som treffer over forvetningene.

Teamet

Vi i Férdi har et bredt kontaktnettverk med dyktige freelancere i enhver fagfunksjon. På den måten vil vi alltid kunne tilpasse oss store og små filmproduksjoner etter behov. Under kan dere lese om gjengen på kontoret.

 

Kontakt oss

post@ferdi.no   \\  +47 480 21 926

Dersom du er på utkikk etter en fullstendig produksjon fra idéutvikling til ferdistilt produkt - som forøvrig kan tilpasses et hvilket som helst format på en hvilken som helst flate - da er det kanskje verdt å ringe oss.

Dersom du bare er nysgjerrig på hvem vi er, og om vi i det hele tatt er så hyggelig som vi liker å påstå at vi er, så kan du bare droppe innom kontoret for en varm kopp kaffe. Den er gratis, uforpliktende, og et godt kjøttfritt alternativ!

følg med på instagram

Vi forsøker å legge ut bilder og video fra alt arbeidet vi gjør på sosiale medier. Følg oss for å bli litt bedre kjent med hverdagen til produksjonsselskapet vårt.

TRONDHEIMSVEIEN 237 OSLo

+47 480 21 926

Org nr: 919 171 936