top of page
Toppen
Poster_v3_Bred.png

Filmer

Feeden_KeyArt_portrait02.jpg

FEEDEN

Sketsjeserie  - To episoder 

Hva dukker opp i feeden til en 22 år gammel student? Eller i feeden hos bestemor? Dette er en sketsjebasert humorserie med Jon Sindre Fjellvang som parodierer innhold vi finner på sosiale medier. Serien er utviklet av Férdi Film i samarbeid med NRK Underholdning og vi har i første omgang produsert en pilotsesong. 

REGI Kolbjørn Haugen

MEDVIRKENDE
jon_still2.jpg
kolbjorn_still.jpg
fred_still.jpg
Henrik_still.jpg
olve_still.jpg
mau_still.jpg
poster_with_laurels-_comp.jpg

Skeleton sea - the tides of tomorrow

Kort dokumentar  - 25 min - Engelsk undertekst

João og Xandi, to surfere og kunstnere i begynnelsen av 50-årene, har jobbet sammen i 25 år. De bygger fantastiske kunstverk ut av søppel de rydder fra strendene. Men å leve som kunstner og idealist i Portugal er ikke økonomisk bærekraftig. Familien deres påvirkes av valgene de tar og deres ønske om å øke bevisstheten rundt den stadig voksende plastforurensningen i havet. Denne dokumentarfilmen er skutt på den vakre kysten av Portugal og hadde premiere i 2016 på Den norske dokumentarfilmfestivalen i Volda. Filmen har reist verden rundt på filmfestivaler og filmturneer med fokus på bærekraft og miljø. I 2016 tok den hjem to priser på den portugisiske surfefilmfestivalen i Ericeira. Den ene prisen var fra kommunen med den hensikt å hedre João og Xandi for deres innsats. Filmen er nå tilgjengelig på Amazon Prime og Vimeo on demand.

REGI Mauritz Brekke Solberg

DISTRIBUSJON Ananda Media

MEDVIRKENDE
mau_still.jpg
fred_still.jpg
Giitu_poster.jpg

giitu

Kortfilm - 19 min - Engelsk undertekst

Nils Utsi i en av sine siste roller i en vakker, stillferdig kortfilm fra 2018. Etter tjue år får en mann besøk av sin datter. Hun kommer for å fortelle at moren er død. Kortfilmen er spilt inn i Tana i Finnmark og premierte på Tromsø International Film Festival i 2018. Du finner filmen på NRK.

REGI Olve Strøm Aslaksen

MEDVIRKENDE
olve_still.jpg
mau_still.jpg
plakat_KATM_mFlagg_mLaubaer.jpg

Knut arild - The musical

Musikal - 20 min - Engelsk undertekst

Den usanne historien bak verdikampen i Kristelig Folkeparti. En musikal om Knut Arild Hareides vei til makten. I rollen som Knut Arild finner du Jon Sindre Fjellvang. Se filmen på Aftenposten.no

REGI Kolbjørn Haugen

jon_still2.jpg
kolbjorn_still.jpg
MEDVIRKENDE
barnekatalogen poster_2020.jpg

BARnekatalogen

Kortfilm - 12 min - Engelsk undertekst

Et ektepar konfronteres med sine respektive skrupler idet de står overfor den største avgjørelsen i sine liv. Dette er en kortfilm produsert med små midler om en fremtid der økte valgmuligheter skaper etiske problemstillinger. Filmen premierte Oslo Film Festival der den fikk en hederlig omtale. I rollene finner vi Julia Bache-Wiig, Iselin Shumba og Janne Heltberg. 

REGI Daniel Fure Schwartz & Mauritz Brekke Solberg

MEDVIRKENDE
daniel_head.jpg
mau_still.jpg
DELBART_poster_RGB_70x100.jpg

Delbart

Kortfilm - 15 min - Engelsk undertekst

"Delbart?" er et prosjekt vi gjorde i samarbeid med Ernö Reklamebyrå og Wergeland & Apenes for Kripos NCIS. Filmen på 16 minutter forteller Kaisas historie om ufrivillig deling av nakenbilder og vises som en del av et undervisningsopplegg på skoler rundt om i Landet. Filmen vant Diplom i kategorien Ikke-kommersielt under Gullblyanten 2019.

REGI Olve Aslaksen

MEDVIRKENDE
olv_still.jpg
fred_still.jpg
Plakat_DH.jpg

De hensynsløse

Kortfilm - 25 min - Engelsk undertekst

Silje ønsker å forlate kjæresten, men når hun finner ham i et halvhjertet forsøk på å henge seg selv, må hun revurdere, i frykt for å opptre umenneskelig. Filmen er produsert av Rebekka Rognøy som hennes avgangsfilm på Westerdals. Filmen har fått international annerkjennelse og vant sølv i Student Oscar 2020. Filmen er nå tilgjengelig på Vimeo der den har fått tildelt en Staff Pick. I rollene finner vi Renate Reinsve, Andrè Sørum, Eili Harboe og Vebjørn Enger.

PRODUSENT Rebekka Rognøy

REGI Rikke Gregersen

DISTRIBUSJON Salaud Morriset

MEDVIRKENDE
rebekka_still.jpg
Delbart? - Kripos
FÉRDI

Delbart? - Kripos

Delbart
bottom of page